Ukraine Personalized Medicine – 2023

 In Дигитално здраве, Новини, Проекти

Днес бихме желали да споделим с нашата общественост вълнуваща новина относно д-р Димитър Георгиев и неговото участие в престижната конференция Ukraine Personalized Medicine – 2023, която се проведе в Киев на 9-ти декември 2023 г.

 

Събитието събра водещи специалисти от цял свят, а неговата презентация в рамките на научно-практическата конференция с международно участие „ПЕРСОНАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНА 2023: ИНОВАЦИИ В ПЕРСОНАЛИЗИРАНАТА МЕДИЦИНА ЗА ПО-ДОБРО КЛИНИЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ В УКРАЙНА“ внесе важен принос към дискусиите за иновациите в персонализираната медицина и подобряването на клиничното обслужване на пациентите в Украйна.

Можете да изгледате презентацията ТУК.

Д-р Георгиев споделя своето експертно знание на темата „Ролята на пациентите в персонализираната медицина в България“, като представи своята визия за важната роля, която играят пациентите в развитието и прилагането на персонализираната медицина в българския контекст. Той подчерта необходимостта от активно участие на пациентите във формулирането на индивидуални лечебни планове и вземането на информирани решения за своето здраве.

Освен това, Украинският Съюз за Персонализирана Медицина (Ukrainian League of Personalized Medicine) му въздаде почит, предоставяйки му статут на почетен член на съюза.

 

Участието на д-р Георгиев в конференцията Ukraine Personalized Medicine – 2023 е не само признание за неговите професионални постижения и ангажираността на БАПЕМЕД, но и вдъхновение за бъдещи изследвания и разработки в областта на персонализираната медицина. Поздравления за неговия успешен принос и почетно признание!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search